Kontaktujte nás:
Radek Štěpán
tel.:+420 606 886 672
e-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny



Počet přístupů: 271605

Přestavba panelového bytu 2+1 a 3+1


Svěřte nám přestavbu svého panelového bytu 2+1 či 3+1.

Mezi nejčastěji rekonstruované byty patří byty o velikosti 2+1 a 3+1.

V prostoru koupelny, který je většinou prostorově značně omezený, zákazníkům doporučujeme pečlivě zvážit volbu, výběru nové sanity a koupelnového nábytku. Na trhu je dnes z čeho vybírat a výrobci se snaží vyhovět požadavkům zákazníka, a to jak rozměrovou řadou, tak designem. Vyplatí se při přestavbě připlatit za výrobky, které na druhé straně uspoří místo, jež je v malých koupelnách tak důležité.

Našim zákazníkům nabízíme pomoc při výběru zařizovacích předmětů do panelového bytu jako např. vany, sprchového koutu nebo třeba závěsného WC. Naši zaměstnanci jsou od výrobců sanity a zařizovacích předmětů do koupelen pravidelně školeni, takže zákazníkům poskytnou potřebnou podporu. Zákazníkům se snažíme také vysvětlit, že při rekonstrukci panelového bytu je důležité vědět, co s bytem v řádu dalších 5-10 let budou zamýšlet. Pokud je byt určen k dalšímu pronájmu, většinou nemá smysl vybavovat koupelnu drahými bateriemi nebo sanitou.

Pokud se s bytem nic podobného nezamýšlí, je naopak vhodné dopřát si kvalitní zařizovací předměty, které nám vyšší vstupní investici vrátí v podobě dlouhodobého a bezproblémového užívání. V panelových bytech by také zákazník, měl být ohleduplný k sousedům a pokud se rozhodl, jako finální podlahovou krytinu, položit plovoucí podlahu, neměl by šetřit na podkladu pod plovoucí podlahy. Zákazníkům nabízíme také širokou paletu dveří a zárubní od renomovaného výrobce. U povrchové úpravy dveří a zárubní lze zvolit mezi dýhou, laminem a fólií. Na přání zákazníka nabízíme také možnost výroby a montáže vestavěných skříní.

Nezapomeňte se také podívat na naši stránku o rekonstrukcích panelového bytu.

Máte-li dotazy, kontaktujte nás.